12 August 2008

Breaking News: Patapievici e un homosexual neo-nazi!

Cam asta-i mesajul cu care au plecat mamiferele din Partidul Conservator de la expoziția organizată de Corina Suteu în America. La urma urmei ce altceva ar putea să simbolizeze un ponei roz cu o zvastică ștampilată pe cur?! Însă ce-i și mai alarmant, și în același timp absolut insultător pentru toți fanii SF-ului, e că geniile plastice teleportate de ICR în America par să creadă că singurul contact posibil cu civilizațiile extraterestre este cel sexual. Cu siguranță acesta este rațiunea din spatele uriașului penis atașat micuțului alien. De fapt acest al doilea exponat este cel care i-a înfuriat cel mai tare pe sclavii lui Voiculescu. Simțul patriotic s-a trezit în ei cu forța irezistibilă a lichidului ce părăsește în grabă stomacul cuiva care a băut prea mult. Și să nu credeți că ar fi în joc doar mândria noastră de români în capitala lumii, mândrie călcată astăzi în picioare de trădătorul Neagoe. Miza e de fapt mult mai mare. Să ne recăpătăm deci demnitatea și să stabilim aici odată pentru totdeauna limitele bunului simț: Este inadmisibilă sugestia că un extraterestru ar putea avea pula mai mare ca a lui Voiculescu! Antena 3, un post de televiziune care a ieșit în evidență de-a lungul timpului prin succesul său în promovarea culturii de calitate, nu a stat din fericire cu mâinile în sân și l-a executat neîntârziat pe viciosul Neagoe dându-l pe mâna pitbull-ului de serviciu, tovarășul Stan.

Reacția este semnificativă inclusiv din punct de vedere economic, evenimentul oferindu-le conservatorilor oportunitatea de a-și scoate la lumină coiul drept, pro-capitalist, singurul din dotare, spun unele zvonuri macabre, și să-și afișeze revolta față de irosirea banilor contribuabililor. După cum se știe, banii noștri sunt în general folosiți extrem de eficient, cu excepția regretabilă a artei care, mulțumită dictatorului Băsescu, se află de câțiva ani buni sub aripa de vultur homosexual a lui Patapievici.

În acest context dramatic nu va fi trecut cu vederea nici planul politic, inevitabil în orice rahat post-modern, iar conceptul de România Mare capătă deodată semnificații noi și nebănuite. Și noi care până acum îl suspectam pe Rudotel de șovinism, incapabili în elitismul nostru să înțelegem gândirea în termeni exclusiv sexuali a unei anumite părți a electoratului. Recenta cerere de absorbție a PRM în PC trebuie deci, iată, înțeleasă în sensul ei autentic, freudian.

În ceea ce-i privește pe cei cărora nu li s-a ofilit complet simțul ridicolului dar care sunt totuși încă nelămuriți despre care-i faza cu poneiul roz, dar neo-nazi, futut în cur de un extraterestru sălbatic cu ajutorul unui penis colosal (sau cel puțin eu așa îmi imaginez scena!) le recomandăm refugiul în învățămintele cu termen de garanție nelimitat pe care ni le-a lăsat moștenire bunicuțul Tristan Tzara: „Orice pictură sau sculptură este inutilă, chiar și dacă-i un monstru ce terorizează mințile servile, chiar și dacă nu-i suficient de dulce încât să-ți facă greață, bună de podoabă pentru animalul care se îmbracă în om, aceste ilustrații ale tristei fabule umane.”